Oulun XPlane lennokkikerho alkaa

xplane-00021

Kerhossa rakennetaan kuvassa oleva lennokki Aerotekniikka XPlane sekä sähköistämme sen lentovalmiiksi.  Rakentamisen yhteydessä opiskelemme harrastuksen yleiset periaatteet, kuka,missä ja milloin saa lentää.  Simulaatio koulutus on olennainen osa lentämisen oppimisessa.  Lue tarkempi sisältö koulutuksen pääsivilta.

Aloitamme kerhon seuraavan viikon maanantaina, kun 10 – ilmoittautumista on otettu vastaan.

Oulun ensimmäinen koulutus tehdään yhteistyössä Oulun Yritystakomon kanssa. Tämän kurssin hinta on 200 €.  Täytä ilmoittautumislomake niin lähetämme laskun, jonka maksamisella varmistat osallitumisesi.

Aika: maanantaisin  (arvio, alkaen 05.05.2014)  klo 17:00-19:00

Paikka: Oulun Yritystakomo, Elektroniikkatie 3( kokoontuminen ulko-ovelle, josta siirrytään sisätiloihin porukalla)

1. Tarvitset mukaan oman läppärin jossa simulaattoria pyöritään. Jaetaan tilatut ohjaimet / simulaattorit ja käynnistetään koulutus. Koulutus jatkuu omatoimisena simulaatio harjoittelulla seuraavan viikon. Saat harjoituksia lähtiessä ja tarpeen mukaan lähetämme niitä lisää.

2. Koneen kokoaminen n. seuraavan viikon maanantai sama paikka ellei muuta mainita(simulaatio jatkuu).

3. Seuraavan viikon maanantai sähköistys  ja ohjaimen säätäminen. Testataan osaamisen taso ja suunnitellaan kaapelilennot jokaiselle.

4.  kolmosviikolla pyrimme saamaan kaikkien ensilennot suoritettua +  Inssilento –> omatoimiseen tekemiseen.

 

Ilmoittautumislomake:

( Jos sinulla on oma ohjain ja simulaattori, laita lisätiedot kenttään niiden tiedot)

Tämä kurssi on täynnä. Uusi ilmoittautuminen avataan pian. Aina voit lähettää toiveta sähköpostilla asiakaspalvelu@maailmasta.fi