Ilmakuvat

Siikajoen suistoa

Siikajoen suistoa

Kuvapalvelut(still):

Tilauksesta tehtävät kohdekuvaukset teemme silloin kun sinulle sopii ja olosuhteet sallii.  Kuvaukseen menee aikaa 1-4 tuntia, riippuen etäisyyksistä ja olosuhteista.  Teemme kuvaukset aina tapauskohtaisesti laadittavan lentosuunnitelman mukaan, jossa turvallisuus on tärkein asia.   Tuotamme kohteesta ja ympäristöstä jopa satoja kuvia, jotka esikäsittelemme valiten parhaat otokset asiakkaalle.  Yhteistyökumppaneiltamme saat kuvat missä formaatissa tahansa, vaikka tauluksi seinälle.

Kuvapankkissa (ylävalikossa) on osa ottamistamme kuvista .  Nämä kuvat on raakakuvia, joille teemme peruskäsittelyn. Korjaamme mm. horisontin ja teemme web-sivuille sopivan pienennyksen.  Lopullisen kuvan tekevät kuvankäsittelyn ammattilaiset alkuperäisestä täydenkoon kuvasta.  Kun sopiva kuva löytyy muokkaamme sen teidän tarpeita vastaavaksi.   Kuvat kuvapankista alkaen 10 €.  Katso kuvan nimi ja tilaa täyttämällä tarjouspyyntölomake niin olemme teihin yhteydessä.

 

Kuvatuotteet:

360 Pallopanoraamat maasta ja ilmasta.

Viistokuvat lennämme usealta eri korkeudelta, jolloin saadaan haluttu kohde esille eri kuvakulmista ja etäisyyksiltä.  Asiakas voi valita mikä häntä eniten miellyttää.

Pystykuvat ovat kohtisuoraan maata kohti otettuja kuvia, joista tuotamme monenlaisissa valvonta-, suunnittelu – ja mittaustehtävissä tarvittavia kuvia ja malleja. Meidän kautta saat avaimet käteen periaatteella  Ortokuvat, maastomallit, 3D-kuvat ja pistepilvet tai voit tuottaa ne halutessasi itse.

Erikoiskuvia  kuvatuotevalikoimassamme ovat esim. väärävärikuvat ja lämpökamerakuvat.  Koneillamme on menestyksekkäästi lennetty mm. multispektri kuvauksia.  Lennostomme on helposti muunnettavissa erilaisille kuvaus tarpeille soveltuvaksi.

Kysy lisätietoja / tarjouspyyntöä:  Email: asiakaspalvelu@maailmasta.fi