Dronet


Lennämme Aerotekniikan lennokki mallistolla sekä VectorHelin multiroottoreilla.  Tehtäviin valitaan aina sopivin kalusto.

Lennokkeija on kahta eri kokoa kärkiväleiltään  1.5m ja 2.5m sekä tulossa 3m kärkivälin lennokki.  Multiroottoreita on tällä hetkellä tuotannossa Vector7, Vector7 maanmittausmalli sekä Vector10.  Luku kertoo nostokyvystä kiloina. Testeissä on paljon isompia malleja.   Vector7 maanmittausmalli saa vielä kevään aikana päivityksen.

Lisäksi valmistamme räätälöityjä versioita erilaisiin tehtäviin.  Uusimpana valmistui HyperSpektri mallit  VeHyLe.  Sivun videossa OAMK:lle myymämme Vector HyperSpektri kopteri sekä jo Aertoekniika M-017 mallista modifioitu HyperSpektri lennokki.  Molemmat ovat räätälöityjä Senop Oy:n HyperSpektrikameralle.  Vectorissa on Hyperspektrikameralle räätälöity GimBall järjestelmä ja molemmissa tekemämme kameralaukaisin yksikkö.

Laitteistot ovat erittäin helposti räätälöitävissä –> kuvauskalusto pystytään vaihtamaan tarpeen mukaan erittäin helposti.  Autopilotiikka on jatkossa sama lennokissa ja kopterissa (tällä hetkellä vielä erilaiset).

Laitteistot ovat myytävänä + järjestämme myös lentokoulutuksen.  Myynnistä vastaa Maailmasta Oy / Jukka Tienhaara, 044 734 2567