360 Pallopanoramaat

Pallopanoraama näyttää yhdessä kuvassa koko alueen. Ilmasta otetut panoraamat toimivat täydellisesti kohteesi lähestymiskarttana ja alueen yleisesittelynä sekä ns. sisäänheittokuvana, josta pääsee klikkaamalla eri kohteisiin.  Esimerkiksi alla olevista vedos panoraamoista näet liikenne järjestelyt yhdellä silmäyksellä ja tarvittaessa niihin voidaan lisätä opasgrafiikkaa.  Panoraamoihin yhdistetyistä yrityslinkeistä pääset suoraan yrityksen sivuille tai esim. sisäpanoramaan (katso esimerkkiä yläkainuun matkailun sivustosta, johon tuotimme yli 60 panoramaa)

Panoraamat maasta ovat täydellisiä yrityksien ja kiinteistöjen piha- ja sisätilaesittelyssä.  Asiakas näkee kokonaisuuden yhdestä kuvasta eikä mitään jää arvailujen varaan, nämä todella myyvät.  Panoraamoja käytetään kiihtyvällä vauhdilla mm. Lomakylien ja mökkien vuokrausesittelyissä, kiinteistöjen myynnissä, vuokrauspalveluissa ja tuote-esittelyissä.  Yhdessä panoraamakuvassa kaikki on helposti esitettävissä.

Tuotannostamme vedos/mallikuvia (kuvissa pieniä virheitä).

Kuvat ovat Copyright suojattuja.

Kuvat voidaan linkittää keskenään kuten Yläkainuun matkailusivustolla. Kuvat voidaan ”upottaa” nettisivuillesi samalla tavalla kuin tämän sivun yläreunassa tai kuten Rokuan healt&spa kylpylähotellin esittelyssä.

Testituotanto kuvat ovat myynnissä 350 € /kpl (alv 0%) sisältäen 4 kpl upotettuja linkkejä, joko yritysten sivuille tai muihin panoraamoihin (korjaamme myös kuvissa esiintyvät pienet virheet).

Aina kannattaa kysyä tarjous !!!