Kuvapankki

Kuvapankin kuvat ovat raakakuvia, joille olemme tehneet peruskäsittelyn. Korjaamme mm. horisontin ja teemme web-sivuille sopivan pienennyksen(pystykuva 800 pikseliä pitkäsivu ja 72 dpi tarkkuus).  Lopullisen kuvan tekevät kuvankäsittelyn ammattilaiset alkuperäisestä täydenkoon kuvasta(pystykuva, täyskuva yllä olevasta pienennöksestä).  Kuvapankissa on vain osa alueelta otetuista kuvista. Mikäli oma kohde ei löydy, kannattaa kysyä asiakaspalvelusta.  Kun sopiva kuva löytyy muokkaamme sen teidän tarpeita vastaavaksi.   Kuvat kuvapankista alkaen 10 €.  Katso kuvan nimi ja tilaa täyttämällä tarjouspyyntölomake niin olemme teihin yhteydessä.

Voimme tilata printit ja taulut suoraan asiakkaale kotiin Fotonetistä.  Tällöin lisäämme Fotonetin hinnaston mukaisen hinnan laskuun + toimituskulun.

Kuvapankin kuvat ovat © kopiosuojattuja ja pienennetty 800*600 kokoon ja varustettu vesileimalla väärinkäytöksien estämiseksi. Kun haluamasi kuva löytyy lähetä siitä tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.  Email:  asiakaspalvelu@maailmasta.fi tai soita 044 734 2567  Pyydä tarjous kuvasta tai kysy lisää:  Email:  asiakaspalvelu@maailmasta.fi