Kartat

Suunnistus

  • Ratamestarityöt. 1-luokan ratamestarityötä jo kymmeniä vuosia
  • Kartoitus, pyydä tarjous rajatulta alueelta
  • Tulostus – karttojen tulostus aina A3-kokoon saakka. Myös säänkestävä paperi
  • Karttojen pohja-aineistojen valmistus OpenMapper pohjalle. Tarvittaessa ilmakuvaamme ja teemme 3D-mallin kohteesta

Lamminvaara – Uusi konsepti.

Lamminvaaran kartta on ensimmäinen omatuotanto kartta.   Ensimmäinen osa valmistuu 2020/heinäkuu(keskimatka).  Maaston vaativuus on SM-taso –> soveltuvuus on kilpasuunnistus.  Maastolle etsitään parasta-aikaa pientä ”arvokisaa”, joka voisi olla nuorten/aikuisten katsastukset.  Myöhemmin kansallinenkilpailu ja ennenkaikkea harjoituskäyttö.  Oulun seudun nuoret kilpasuunnistajat tarvitsevat tämän maaston taidon kehittämiseen /harjoittamiseen ja miksi ei kuntoilijatkin.  Aluella ei ole kunnollista kilpailukeskusta ja parkkitilaa vähän –> kilpailuiden järjestäminen haastavaa.

 

JOUKKORAHOITUS KAMPANJA KARTAN TEON MAHDOLLISTAMISEKSI ALKAA 25.5.2020

Juokkorahoitus on vastikkeellinen(ei lahjoitus, vastike osallistumisoikeus/kartta),  joka toteutuu tai ei toteudu –> jos ei toteudu niin kenellekkään ei ole mitään kuluja.  Jo 10€ saat osallistumisoikeuden ensi käyttötapahtuman jälkeen järjestettäville omatoimi-rasteille.  Mikäli tuette enemmän esim. 15€ niin parannamme parkkeeraus mahdollisuuksia ja alueelle johtavaa tietä.   ko. maaston omistaja on sijoitus yhtiö –> ei osallistu kuluihin, mutta sallii käytön ja tien parantamisen.  Rahoituksen minimi summa on 5000€ = 500 suunnistajaa maksaa 10€ osanottomaksun etukäteen. Jos  toteutuu 1000 osallistujaa 10€ summalla niin lupaamme toisen osallistumis kerran eli 5€ / tapahtuma maksu.  Mahdollinen ylimääräinen summa käytetään Lammivaara 2. pesämunaksi.  Tulossa vielä Lamminvaara3  ja  The Lamminvaara (kaikki kartat yhdessä, korjattuna ja päivitettynä).

Tähän tulee linkki joukkorahoitus-sivulle.

Karttaa myydään toistaiseksi ainostaan avaimet käteen periaatteella seuroille –> radat suunniteltuna ja kartta tulostettuna säänkestävälle paperille alkaen 5€ + alv.  minimi tilaus 200 kpl.  Myöhemmin kun kartan/maasto-osan neitseellisyys on käytetty, niin edullisemmin ja pienemmille ryhmille.   Osa maanomistajista on tarkkoja maaston käytöstä –> luvatta sinne ei pidä mennä.  Lupa-asiat on hoidettu.  Alueella ei ole parkkipaikkoja osallistujille –> linja-auto kuljetus tai n. 1,5 km kävely lähtöön ja maaliin(toimii verryttelynä). Aluetta lävistää vanha metsäautotie, polkuja ei juurikaan ole –> lasten ratojen suunnittelu erittäin vaikeaa.

Lamminvaara sijaitsee Utajärvi-Puolanka tien varrella. Oulusta matkaa n. 80 km. Maasto on näille leveys asteille harvinaislaatuinen erittäin vaativaa suunnistusmaasto. Korkeuseroa maastossa on noin 40m. Vaara-alue on avokalliomaastoa ja reuna-alueilla on hyväkulkuisia kangas alueita.