Aloitamme RFID-pohjaisen tulospalvelun urheilukilpailuihin

Maailmasta Oy aloittaa FRID-pohjaisen ajanottopalvelun tarjoamisen.  Tämä sähköinen ajanotto koostuu lukijalaitteesta(boxi)  ja anteenimatoista, jotka ovat maalilinjalla sekä kilpailijan mukan kulkevasta elektronisesta tunnisteesta ”Tagistä”.   Laitteistoa testataan parhaillaan.  Oma tietokantapohjainen ja web-käyttöinen tulospalvelu ohjelmiston käyttöönotto on menossa ja se on syksyllä toiminnassa.  Laitteisto on myös vuokrattavissa käyttökoulutuksen jälkeen.

 

Tägejä sekä kerta että monikäyttöisiä.Ensimmäisenä laitteistoa käytetään Kemi SatamaRunissa lauantaina 9. heinäkuuta.  Käytettävissä on kertakäyttö Tagejä (kuvassa valkoisessa rullassa sekä kierrätettäviä useaan käyttökertaan soveltuvia(kuvassa punaiset).  Kertakäyttöiset liimataan numerolapun taakse ja jäävät osallistujalle.  Monikäyttöiset  kiinnitetään tarranauhalla joko käteen tai jalkaan. Monikäyttöiset kerätään maalissa pois.  Kertakäyttö tägit soveltuvat parhaiten massatapahtumiin esim. maratonit.   Tilauksessa on myös MTB-kilpailuihin pyörä numerolappulevy, johon on integroitu ajanotto Tägi.   Kauttamme saa tilattua rintanumerolaput tägeineen.